Kuljetuslaatikot

KOPAL EPP kuljetuslaatikoiden rakenne on kevyttä, konepesun ja kulutuksen kestävää mustaa EPP solumuovia. Kuuma säilyy kuumana ja kylmä kylmänä, lämmönkesto -40°...+110°C.
  

KOPAL EPP HANDY

KOPAL EPP HANDY kuljetuslaatikot soveltuvat joko kylmille tai kuumille ruoille. Laatikko on mitoitettu GN-astialle, joka on helppo asettaa tai ottaa pois, koska laatikoiden sisäpuolella on tilaa käsiä varten. Laatikoissa on kantokolot ja laatikot pysyvät myös hyvin paikoillaan päällekkäin pinottuina.
  

KOPAL EPP KAAPPITERMO

KOPAL EPP kaappitermo soveltuu myös joko kylmille tai kuumille ruoille. Kaapissa on 12 johdetta GN 1/1-astioille. Ovessa on salpalukitus. Kaapin etupuolella on ylä- ja alareunassa rst. vahvikkeet.
  

KOPAL EPP TERMO GN ½

KOPAL EPP TERMO GN ½ kuljetuslaatikko soveltuu etenkin kylmien tai pakastettujen ruokien kuljetukseen. Laatikko on mitoitettu GN 1/2-astialle ja varustettu sangalla. Kannessa on salpalukitus ja mahdollisuus sinetöintiin.
  

Tuotehaku

Tarvitsetko laadukkaita ammattikeittiölaitteita, -tarvikkeita tai -kalusteita?

Tilaa esite tai hinnasto, pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

* Kirjoita koodi alle:  

Olemme SoMessa:

  • Facebook