KOPAL HOBART CARE

Hobart CARE
Hobart CARE on hoivalaitoksiin suunniteltu desinfektoiva astianpesukone

Hobart Care on uutuus pöydänaluskone erityisesti hoiva-alalle. Care on pöydänaluspesukone joka sisältää desinfektio-ohjelman. Ainutlaatuisen höyryhuuhtelun ansiosta saavutetataan Standardin ISO 15883 mukainen lämpödesinfektio Ao=60 (80°C/ 60s). Tämä pesukone täyttää kaikki nykyaikaiset hygieniavaatimukset. Etenkin hoiva-alalla on tärkeää että myös astiat puhdistetaan hygienisesti. Ruoan valmistuksessa tiedämme jo hygienin merkityksen, samoin kun välinehuollossa, mutta usein astianpesun hygieniaan ei kiinnitetä vielä riittävästi huomiota.

Care sisältää hyvin muunneltavan pesutilan. Koneessa voi käyttää kotitaloustyyppisiä lankakoreja tai pesukoreja (500x500). Pesukorejakin saa koneeseen kaksi kerralla. Monikäyttöisuus on koneessa vakiona, korityypin voi vaihtaa käyttäjä milloin vain.

Höyryhuuhtelun ansiosta ei tarvita myöskään huuhtelukirkastetta. Tämä säästää käyttökustannuksia, eikä astioihin koskaan jää yhtään huuhtelukirkastetta.

Vapostop kuivausohjelma on koneessa vakiona. Astiat voi nostaa koneesta suoraan kuivina. Erilliselle kuivaustilalle ei tarvitse miettiä ratkaisu keittiössä. Kuiva astia on aina myös pienempi hygieniariski.

HACCP tiedot ladattavissa suoraan pesukoneesta USB-tikulle, käyttölämpötiloja ei tarvitse manuaalisesti kirjoittaa ylös.

Laitteessa on selkeä suomenkielinen tekstinäyttö. Pesuohjelmat ja vikatilanteet on helppo tarkistaa ja ovat suoraan käyttäjän ymmärtämässä muodossa

Pesuaineannostelija on laitteessa vakiona. Lisäksi on saatavana lisävaristeena koneen sisäinen pesuainesäiliö, jolloin pesuaineelle ei tarvitse erillistä tilaa varata keittiössä.

Säännöllisin väliajoin kone pyytää käyttäjää suorittamaan erillisen hygieniaohjelman. Tällöin koneeseen laitetaan hygieniatabletti ja ohjelma käynnistetään. Säännöllinen hygieniapuhdistus pitää koneen hyvässä kunnossa ja estää likaantumien kertymistä koneen sisälle.

Kone on kauttaaltaan eristetty, eli koneen pintalämpötila ei nouse kuumaksi ja on hiljainen käyttää.

Tehokkaan lämmityksen ansiosta pesuajat ovat lyhyitä.

Pesuohjelmat:
Lyhyt: 3 min
Vakio: 9 min
Lämpödesinfektio: 10 min
Tehopesu: 12 min

Tekniset tiedot

Mitat 820/600/600 mm
Kapasiteetti 40 koria tunnissa
Veden kulutus 3.5l
Pesupumpun teho 0.6kW
Tankin lämmitysteho 0.8kW
Boilerin lämmitysteho 6.2kW
Sähköliitäntä 3N 400V 7,7kW 16A
1-Vaiheisena 1N 230V 3,6kW 16A
Paino 60kg

Äänitaso

57dB
Valmistusmaa Saksa

Lataa esite:

Tuotehaku

Tarvitsetko laadukkaita ammattikeittiölaitteita, -tarvikkeita tai -kalusteita?

Tilaa esite tai hinnasto, pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

* Kirjoita koodi alle:  

Olemme SoMessa:

  • Facebook