Tappimattopesukoneet: HOBART

Hobart tappimattopesukone
KOPAL HOBART tappimattopesukoneet täyttävät tiukimmatkin hygienia- ja tehokkuusvaatimukset. Alhaiset käyttökustannukset, ergonominen mitoitus sekä huippuunsa kehitetty muotoilu takaavat ensiluokkaisen pesutuloksen.
  
Selkeästi merkityt pesu- ja huuhteluvarret ja verhot ovat helpot irrottaa ja asettaa takaisin. Syöttöpään peitelevy aukeaa ylös helpottaen puhdistusta. Syvävedetyt altaat tyhjennetään pumppujen avulla. Altaiden muotoiltu pohja viettää kohti isoja roskasuodattimia estäen roskien juuttumisen nurkkiin. Roskasuodattimet ovat helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu energianhallintajärjestelmä, pesuaineiden säästöjärjestelmä, kolmoishuuhtelu sekä kuivausjärjestelmä, joka puhaltaa kuumaa ilmaa astioiden ylä- ja alapuolelle.
  
Valmistusmateriaali on ruostumaton teräs. Koko moduulin levyiset tarkistusluukut on eristetty CFC-vapaalla polyuretaanivaahdolla. Kone kootaan moduuleista asiakkaan toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.
  
Uutuutena TRIPPLE LINE tappimattokonemalli, jossa sekä astiat, ruokailuvä-lineet että tarjottimet pestään yhtä aikaa omilla linjoillaan samassa koneessa.
  
  FTNi/FTPi-innovaatiot ovat tuoneet HOBART GmbH:lle seuraavat palkinnot:
  - Red Dot Award "Product Design 2014"
  - FCSI Nordic "Manufacturer of the Year" 2017
   
KOPAL HOBART PROFI FTNi - korkealuokkaista pesupuhtautta
KOPAL HOBART PROFI FTNi tappimattopesukonemallisto käsittää käyttäjäystävälliset energiaa ja kuluja säästävät tehokkaat mallit.
  
KOPAL HOBART PREMAX FTPi - ainutlaatuista huipputehokkuutta
KOPAL HOBART PREMAX FTPi tappimattopesukonemallisto asettaa kaikki astianpesun laatustandardit uusiksi. PREMAX-malleissa on minimaaliset käyttökustannukset ja täydellisyyttä hipova käyttäjäystävällisyys maksimisuoritustasolla - maailman astianpesumarkkinoiden taloudellisin ja innovatiivisin ratkaisu.
  

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotehaku

Tarvitsetko laadukkaita ammattikeittiölaitteita, -tarvikkeita tai -kalusteita?

Tilaa esite tai hinnasto, pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

* Kirjoita koodi alle:  

Olemme SoMessa:

  • Facebook