Tappimattopesukoneet HOBART

Hobart tappimattopesukone
Hobart tappimattopesukoneet täyttävät tiukimmatkin hygienia- ja tehokkuusvaatimukset. Alhaiset käyttökustannukset, ergonominen mitoitus sekä huippuunsa kehitetty muotoilu takaavat ensiluokkaisen pesutuloksen.
  
Selkeästi merkityt pesu- ja huuhteluvarret ja verhot ovat helpot irrottaa ja asettaa takaisin. Syöttöpään peitelevy aukeaa ylös helpottaen puhdistusta. Syvävedetyt altaat tyhjennetään pumppujen avulla. Altaiden muotoiltu pohja viettää kohti isoja roskasuodattimia estäen roskien juuttumisen nurkkiin. Roskasuodattimet ovat helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu energianhallintajärjestelmä, pesuaineiden säästöjärjestelmä, kolmoishuuhtelu sekä kuivausjärjestelmä, joka puhaltaa kuumaa ilmaa astioiden ylä- ja alapuolelle.
  
Valmistusmateriaali on ruostumaton teräs. Koko moduulin levyiset tarkistusluukut on eristetty CFC-vapaalla polyuretaanivaahdolla. Kone kootaan moduuleista asiakkaan toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
  
Uutuutena TRIPPLE LINE tappimattokonemalli, jossa sekä astiat, ruokailuvälineet että tarjottimet pestään yhtä aikaa omilla linjoillaan samassa koneessa.
  
  FTNi/FTPi-innovaatiot ovat tuoneet HOBART GmbH:lle seuraavat palkinnot:
  - Red Dot Award "Product Design 2014"
  - FCSI Nordic "Manufacturer of the Year" 2017

  • HOBART PROFI FTNi korkealuokkaista pesupuhtautta
    • Hobart Profi FTNi tappimattopesukonemallisto muodostuu käyttäjäystävällisistä energiaa ja kuluja säästävistä tehokkaista malleista
  • HOBART PROFI FTPi – ainutlaatuista huipputehokkuutta
    • Hobart Premax FTPi tappimattopesukonemallisto asettaa kaikki astianpesun laatustandardit uusiksi. PREMAX-malleissa on minimaaliset käyttökustannukset ja täydellisyyttä hipova käyttäjäystävällisyys maksimisuoritustasolla – maailman astianpesumarkkinoiden taloudellisin ja innovatiivisin ratkaisu.
  

543bb7ee9d04308d278b4568

Tuotehaku

(jos haluat hakea tiettyä tuotetta tuotekoodilla, kirjoita hakusana lainausmerkeissä, esim. "B 623 (i)")

Tarvitsetko laadukkaita ammattikeittiölaitteita, -tarvikkeita tai -kalusteita?

Tilaa esite tai hinnasto, pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

* Kirjoita koodi alle:  

Olemme SoMessa:

  • Facebook