ERIKOISALANAMME SUOMALAISET SUURKEITTIÖLAITTEET JA AMMATTIKEITTIÖT

  
Suomalaiset ammattikeittiöt ja niiden koneet, suurkeittiölaitteet ja kalusteet ovat Kopal Keittiöt Oy:n osaamisen ytimessä. Nykyisen toimintamme perustana on vuosien aikana kerätty vankka kokemus suurkeittiölaitteiden valmistuksesta. Tänä päivänä keskitymme palvelemaan ammattikeittiölaitteiden ja kokonaiskeittiöiden toimittajana.  Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava kumppani -ohjelmaan.
  
Asiakaskuntamme joille toimitamme ammattikeittiöt, koneet, suurkeittiölaitteet- ja kalusteet, koostuu valtaosin julkishallinnon kohteista, joita ovat esimerkiksi päiväkodit, koulut, yliopistot, terveyskeskukset, sairaalat, palvelutalot, vanhainkodit sekä työpaikkaravintolat.
  

Kotimaiset tuotteet & oma maahantuonti = nopeat toimitukset

Toimialaamme on laadukkaiden kotimaisten tuotemerkkien jälleenmyynti sekä maailmanlaajuisesti tunnettujen ulkomaisten laitteiden maahantuonti. Oma maahantuonti ja luotettavat kotimaiset yhteistyökumppanit takaavat varmat, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomen. Tutustu päämiehiimme!  
  

KOPAL huoltopalvelut kautta maan

Laitetoimituksen jälkeen kokonaisvaltainen palvelumme kattaa huollon, korjauspalvelut ja varaosat. Toimittamillemme laitteille annamme asiantuntevaa huolto- ja varaosapalvelua. Lue lisää!

Tarvitsetko laadukkaita ammattikeittiölaitteita, -tarvikkeita tai -kalusteita?

Tilaa esite tai hinnasto, pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

* Kirjoita koodi alle:  

Olemme SoMessa:

  • Facebook